Family 1 Hour, Sport 3 Hour, and Elite 6 Hour Adventure Race
We will have races in 3 categories; Family, Sprint, and Elite. The elite race will offer an extremely fast and unique course with challenging navigation and terrain. Race Director is Craig Sheriff. For more information or any questions email us at firstname.lastname@example.org
NEW! Adventure Orienteering (bike and foot) – Solo racing of a single leg of the race. Check-in for all solo racers begins at 9 AM. You can register for either the elite bike, elite trek, sport bike, or sport trek of the race. Check start times for each race, these races are stagger started – a start time will be assigned to you when you check in.
[Disciplines: Trekking, Biking, Paddling, Navigation, Orienteering]
Date: Valentines Day, Saturday February 14, 2015
Heart Island Conservation Area [Map]
6350 Lake Winona Road
De Leon Springs, FL 32130
|1 Hour Family Race||9 AM||10 AM||11 AM|
|3 Hour Sport Race||8 AM||9 AM||12 PM|
|6 Hour Elite Race||6 AM||8 AM||2 PM|
|Solo Leg Race||9 AM||10 AM||12 PM|
Please print and fill out the FLX Liability Waiver prior to arriving at check in. This will greatly speed up the check in process. One waiver per team member.
Early Registration ends on: 01/21/2015
UPDATE: If you raced the Gemini Race in December, you get a special registration rate (50% off). Please register using promo code “First Race” and select invoice as the payment option. Once we confirm the registration, we will invoice you for the updated registration fee.
Team Registration (click on the race below) :
|Family 1 Hour||early||regular||SPORT 3 Hour||early||regular||ELITE 6 Hour||early||regular|
|4 person team||N/A||N/A||4 person team||$200||$240||4 person team||$280||$320|
|3 person team||$60||$80||3 person team||$150||$180||3 person team||$210||$240|
|2 person team||$60||$80||2 person team||$100||$120||2 person team||$140||$160|
Solo Registration (T-Shirt and food included):
|Race||Requirements||Starts||Early Registration||Regular Registration|
|Elite Run||Expert navigation required (2+ hours)||10 AM-11AM||$25||$30|
|Elite Bike||Expert navigation required (2+ hours)||10 AM-11AM||$25||$30|
|Sport Run||Beginner navigation required (1-2 hours)||10 AM-12 PM||$25||$30|
|Sport Bike||Beginner navigation required (1-2 hours)||10 AM-12 PM||$25||$30|
Eligible for race referral program.